Piirin aktiivisin seura Eräkontin asiakkaana

Metsästäjäliiton ja sen piirien omistama Oy Eräkontti Ab on toiminut vuodesta 1976 lähtien. Yhtiön tarkoituksena on jäsenpalvelutuotteiden toimittaminen metsästysseuroille ja jäsenille.

Satakunnan piiri toivoo jäsenseurojen ja jäsenten käyttävän mahdollisimman paljon omaa yritystä. Vuoden 2020 aikana jäsenien kannattaa tehdä kaikki metsästysaiheiset ostoksensa Eräkontista ja ilmoittaa ostosta tehdessään kivijalkakaupassa tai verkkokaupassa Satakunnan piirin koodi SAT2020, niin ostot kirjautuvat omaan kansioon. Vuoden lopussa tehdään ostoista yhteenveto ja voittajaseura palkitaan 10:llä  matkalahjakortilla v. 2021 Metsästäjäliiton 100v juhlaristeilylle.

Pienetkin ostokset kannattaa ilmoittaa oman piirin / seuran koodilla kilpailuun.

Kilpailuaika 1.1.2020 -31.12.2020