Uusimmat uutiset

Haemme Suomen Metsästäjäliiton Satakunnan piiriin osa-aikaista Toiminnanjohtajaa.

Odotamme että olet kiinnostunut metsästyksestä ja järjestötoiminta on tuttua, hallitset tietojenkäsittelyn perusohjelmat ja pystyt itsenäiseen työskentelyyn. Olet ulospäin suuntautunut ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Osa-aikaisuus sopii sinulle ja kotonasi on työhuone, jonne voit tehdä pienimuotoisen toimiston. Tehtävän hoidossa pääset piirin alueella tutustumaan koulutus- ja muiden tilaisuuksien myötä erilaisiin ihmisiin. Tehtävän hoito edellyttää autoa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen viimeistään 16.10.2020 mennessä osoitteeseen reijo.holmiatmetsastajaliitto.fi  Lisätietoja antaa va toiminnanjohtaja Reijo Holmi puh. 0400 725928 tai puheenjohtaja Juha Kuusisto puh. 050 5555990.