Seuroille

 

Monipuoliset palvelumme metsästysseuroille sisältävät edunvalvontaa, koulutusta, tietoa, rahoitusapua ja neuvontaa. Tarjoamme jäsenseurojemme käyttöön myös monia arkea helpottavia käytännön työkaluja, kuten esimerkiksi jäsenrekisterin ja mallilomakkeita.

Seuroille

Uusi MetsoRekisteri ja OmaMetso-palvelu avautuvat kevään aikana

Tiedote. Julkaistu: 23.03.2020, 08:00
Suomen Metsästäjäliitto – Finlands Jägarförbund

Metsästäjäliiton uuden MetsoRekisterin (ent. Kilta-jäsenrekisteri) ja siihen liittyvän uuden OmaMetso-jäsenpalvelun käyttöönoton myötä Metsästäjäliiton jäsenilleen tarjoamat palvelut monipuolistuvat.

OmaMetso-palvelu tarjoaa jäsenelle monipuoliset palvelut ja edut
Uusi OmaMetso-jäsenpalvelu tarjoaa erilaisia palveluita jokaiselle yksittäiselle Metsästäjäliiton jäsenelle. OmaMetso-palvelu otetaan käyttöön toukokuun alussa. OmaMetso-palvelussa voi esimerkiksi pitää yllä omia jäsentietoja, maksaa jäsenmaksuja sekä seurata Metsästäjäliiton tarjoamaa ajankohtaista jäsenviestintää sekä saada ajankohtaista tietoa metsästyksestä, seuratoiminnasta ja erilaisista tapahtumista. OmaMetsosta löytyvät myös Metsästäjäliiton kumppaneiden tarjoamat jäsenedut sekä erilaisia tarjouksia ja yhteishankintakampanjoita. OmaMetsosta löytyy myös Jahti-lehden digiversio, materiaalipankki ja muita hyödyllisiä palveluita. 

OmaMetso aukeaa jäsenille 01.05.2020.

Linkki kannattaa lisätä selaimesi suosikkeihin, niin löydät sen jatkossa helposti. Palvelu tulee toimimaan myös kätevästi mobiililaitteilla. Uusi jäsenpalvelu edellyttää, että jäsenen sähköpostiosoite on lisätty MetsoRekisteriin.

Jäsenrekisteri kaiken perusta

Metsästäjäliiton jäsenseuroilleen tarjoama MetsoRekisteri vaihtuu huhtikuun alussa. Kehätiedon tarjoaman uuden rekisterin käyttöönoton myötä jäsenrekisteri nykyaikaistuu ja sen palvelut monipuolistuvat. MetsoRekisteri palvelee sekä metsästysseuroja että Metsästäjäliittoa ja sen piirejä.

MetsoRekisterin avulla metsästysseurojen on helppo pitää yllä oman seuran jäsenrekisteriä. Rekisteri tarjoaa käyttäjälleen kiinnostavaa tilastotietoa myös omasta metsästysseurasta.
Jotta kaikki saavat uusista järjestelmistä hyötyä, on jäsenten yhteystiedot saatava ajan tasalle. Rekisteriin kuuluminen on perusta Metsästäjäliiton jäsenyydelle, joten omat yhteystiedot kannattaa tarkistaa huolella ja varmistaa, että yhteystiedoissa on ainakin ajan tasalla oleva osoite, puhelinnumero ja sähköposti.

Uusi MetsoRekisteri aukeaa 01.04.2020.
Tunnukset toimitetaan seurojen sihteereille ja puheenjohtajille maaliskuun lopussa.

MetsoRekisterin käyttökoulutuksia järjestetään webinaareina 1. ja 2. huhtikuuta klo 18 eteenpäin.
 
Voit ilmoittautua webinaareihin seuraavien linkkien kautta:
 
https://app.livestorm.co/suomen-metsastajaliitto-ry/metsorekisteri-kaeyttoekoulutus-seuroille-01042020
https://app.livestorm.co/suomen-metsastajaliitto-ry/metsorekisteri-kaeyttoekoulutus-seuroille-02042020
 
Webinaareissa on 1000 osallistujan maksimimäärä.
 
Lisätietoja:

Jari Ruohotie, jari.ruohotieatmetsastajaliitto.fitarget="_blank", puh. 050 320 0029
Petteri Pentti, petteri.penttiatmetsastajaliitto.fitarget="_blank", puh. 050 477 9470