Nuorille menestystä SM-hirvenjuoksuissa 2024 - Kisakooste

06.08.2024 09:15

SATAKUNNAN NUORET MENESTYIVÄT HIRVENJUOKSUN SM-KILPAILUISSA 2024 VESANNOLLA

Satakunnan piirin nuoret menestyivät hienosti kisoissa. Nuorten alle 20- vuotiaiden sarjassa kultaa nappasi Mouhijärven Riikka Broman ja Punkalaitumen Henriikka Varpula hopeaa.  Vastaavan tempun tekivät Punkalaitumelaiset Veeti Häkkinen, kultaa  ja Tuure Vähä-Jaakkola, hopeaa sarjassa alle 16 vuotta.

Aikuisten henkilökohtaisissa sarjoissa ainoat Satakunnan mitalistit olivat Antti Mäkelä miesten sarjan kultamitalilla ja Päivi Vähä-Jaakkola naisten sarjan hopealla.

Joukkuekisassa Satakunnan nuoret saivat pronssia joukkueella Juho Astala , Alvar Keikko ja Oskari Vähä-Jaakkola. Piirin naiset saivat hopeaa joukkueella Päivi Vähä-Jaakkola, Riikka Broman ja Anna-Liisa Häkkinen.

Kisojen päätöspäivänä kilpailtiin viestikilpailu piirijoukkueiden kesken, jossa juoksumatka on noin 3 km. Arviointitehtäviä on yksi ja ammunnassa ammutaan 5 laukausta ampumahiihtotaulun kaltaiseen tauluun. Yli 5 m arviointivirhe ja ohilaukaukset merkitsevät aina sakkokierroksia, jotka kukin kilpailija kiertää omalla osuudellaan.

Miesten sarjassa Satakunta otti jälleen mestaruuden, tiukan kisan päätteeksi. Joukkueessa juoksivat Sastamalan Tommi ja Alvar Keikko, Punkalaitumen Jani Häkkinen sekä Vampulan Mikko Lehtoranta .

Naisten viestissä Punkalaitumelaiset Anna-Liisa ja Mette Häkkinen sekä Hilda Siuko saavuttivat hienosti hopeaa.

Kumpaankin viestijoukkueeseen oli nimettynä nuoria viestinviejiä (Alvar Keikko S13, Mette Häkkinen S13 ja Hilda Siuko S13) , saamaan kilpailukokemusta tulevia vuosia varten ja hienosti he kokeneempien seurassa osuutensa hoitivat !

Kaikkiaan hirvenjuoksun SM-kilpailuihin otti Satakunnasta osaa kaksikymmentä nuorta, joista varmaan tulevaisuudessa kasvaa innokkaita kisailijoita sekä vastuullisia metsästäjiä.

Onnea kaikille osallistujille ja menestyjille !!